Menu

  • 24 uur per dag bereikbaar
  • eenvoudig en snel zoeken
  • uitgebreide productinformatie
  • direct bestellen

Bestellen in de winkel

Bestellen in de winkel

Om de in uw winkelwagentje geplaatste producten te bestellen dient u een aantal gegevens in te voeren. Deze gegevens gebruiken wij om na uw bestelling contact met u op te kunnen nemen over de aflevering en betaling.

Lees meer

Betalen van uw bestelling

Betalen van uw bestelling

U kunt de producten betalen bij afhalen. Dit kan op dit moment alleen contant Wij leveren niet op rekening.
Speciaal voor u bestelde artikelen dienen vooraf te worden betaald.

Lees meer

Bevestiging van de order

Bevestiging van de order

Wij sturen u altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling. In deze bevestiging staat vermeld waar en wanneer u de bestelde producten kunt komen afhalen.

Lees meer

Levering van de artikelen

Levering van de artikelen

In principe dient u de bestelde producten zelf bij ons te komen afhalen. Grotere bestellingen kunnen in overleg eventueel worden bezorgd.
In Zandvoort is bezorgen gratis.

Lees meer

Producten retourneren

Producten retourneren

Afgehaalde producten kunnen binnen 8 werkdagen worden geretourneerd. Wij kunnen uitsluitend producten terug nemen die onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Speciaal voor u bestelde artikelen, zoals maatwerk en afwijkende kleuren, kunnen niet worden geretourneerd.

Lees meer

Uitleg Zoeken

Uitleg Zoeken

Om producten te vinden typt u eenvoudigweg de naam of omschrijving in van het gewenste product, alsmede het fabrikaat en eventuele andere kenmerken. U kunt ook het typenummer van de leverancier of de EAN-code van het product invullen.


Nadat u de button Zoeken heeft aangeklikt, verschijnen de resultaten van uw zoekopdracht. Boven in het scherm ziet u met welke termen u heeft gezocht. Daaronder worden de eerste 25 gevonden artikelen weergegeven.

Lees meer